Over Ons

Wij zijn een enthousiaste groep met de liefde voor honden en verschillende disciplines. Samen zijn we een demoteam dat niet gebonden is aan een verbond.
We verzorgen demo’s, workshop en cursussen in volgende disciplines :
Dogdance, Dogtricks, Nadac Hoopers, Agility, Cirkeltraining, Balance en Coördinatie, Initiatie Flyball en Treibball, Obedience in Reality, Clickertraining, Sats en Choreo.

 

Al onze instructeurs zijn gecertificeerd of gediplomeerd in hun discipline.

 

Bron : Dogs & Music

Reeds verschillende jaren zijn onze mensen actief bezig met de hondensport. 
Ieder had zo zijn of haar discipline(s) waar ze zich in toelegde. Gehoorzaamheid, Agility, Flyball, Doggy Dance en Breitensport . Later kwam er dan nog Nadac Hoopers, Balance en Coördinatie, Treibball en Cirkeltraining bij.

Maar wat ons allen verbond was Doggy Dance . Zo hebben we elkaar dan ook beter leren kennen.
X aantal jaren later zijn we nog steeds de beste vrienden en zo is het gedacht ontstaan om samen te starten met een demoteam.

Daar de rode draad in heel het verhaal Doggy Dance is , was de naam dan ook vlug gekozen.
Op 19 februari 2015 werd DOGS & MUSIC opgestart.

Een demoteam dat meerdere hondendisciplines aanbied op evenementen, beurzen, opendeurdagen, rusthuizen, acties voor het goede doel, …..
De demostraties van doggy dance kan op thema : kerst, halloween, vakantie,...... 

Workshops verzorgt en cursussen geeft in deze verschillende disciplines; onder deskundige leiding. Al onze instructeurs zijn gecertificeerd of gebrevetteerd in hun discipline. 
Regelmatig volgen we nog bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van hondenopvoeding en hondenopleiding. En deze kennis willen we ook overbrengen aan het grotere publiek. 

Met trots mag ik dan ook zeggen dat op de eerste verjaardag van Dogs & Music wij konden terug blikken op tal van demo’s en workshops zowel in eigen land alsook in Nederland.

Bron : Dogs & Music